PİYASALAR

  • BIST 1009770.170.49%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Dikkat! Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı (İstanbullular)
Dikkat! Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı (İstanbullular)

Dikkat! Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı (İstanbullular)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden tarafından yapılan tahminlere göre, hava sıcaklığının Marmara'da 1 ila 3 derece düşeceği, iç ve kuzey bölgelerinde 2 ila 4 derece yükseleceği, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edildiği belirtildi. Marmara Bçlgesşnde özellikle İstanbul'da ise havanın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenidiği tahmin edildi.

A+A-

Çanakkale, Bursa, Yalova, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İzmir, Manisa, Düzce, Zonguldak, Kastamonu kıyıları ile Sinop çevrelerinde yerel olarak yağışların kuvvetli olması bekleniği belirtildi.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

yağış uyarısı.jpg


Bazı bölgelerde bulunan illerdeki beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde:

Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 derece oldugu belirtildi.

İstanbul: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlıolması bekleniyor. 26 derece oldugu belirtildi.

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30 derece oldugu belirtildi.

Adana: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 derece oldugu belirtildi.

Bursa: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26 derece oldugu belirtildi.

Antalya: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 32 derece oldugu belirtildi.

Samsun: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.En yüksek sıcaklık 26 derece oldugu belirtildi.

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök sağanak yağışlı olması bekleniyor. 26 derece oldugu belirtildi.

Erzurum: Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 derece oldugu belirtildi.

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37 derece oldugu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.