PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. D-100'de alev alan araç küle döndü
D-100'de alev alan araç küle döndü

D-100'de alev alan araç küle döndü

Gebze'de D-100 karayolunda meydana gelen olay çevredekilerin şaşkın bakışları arasında küle döndü. Alev alev yanın araç görgü tanıklarının sağlık ekipleri, polis ve itfaiyeye haber vermesi üzerine can kaybı yaşanmadan söndürme çalışmaları sona erdi.

A+A-

Gece geç saatlerde Gebze'de meydana gelen kaza ile çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekibi bölgeye sevk edildi. Bu gece Gebze ilçesi D-100 karayolunda meydana geldiği öğrenilen trafik kazasında edinilen bilgilere göre, şöför Kayhan K. kontrolünde ki 34 FL 3280 plakalı hafif ticari araç seyir halinde ilerlerken, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı motor kısmından dumanlar yükselmeyebaşladı. Hızla artan dumanlar yerini siyah dumanlara bırakınca olay büyüdü.

Dumanları fark eden Kayhan K. aracını durdurarak, durumu hemen itfaiye ekipleri, polis ve 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen araca müdahale etmek için çalışma başlattı. Olay çevredekilerin şaşkın bakışları arasında güçlükle dindirildi.

c-c.jpg

Ekipler tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alınan alevler, söndürüldü. Çıkan yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken, araç kullanılamaz hale geldi.

Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından araç çekici yardımı ile kaldırıldı. Yaşanan olay sebebi ile trafiğe kapanan D-100 Kara yolu İstanbul istikametinde yoğunluk oluşurken, aracın kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü. 
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.