PİYASALAR

  • BIST 10010677.490.19%
  • ALTIN2444.8210.01%
  • DOLAR32.216-0.02%
  • EURO34.957-0.23%
  • STERLİN41.064-0.03%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'terör' mesajı: Mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'terör' mesajı: Mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'terör' mesajı: Mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık

Elazığ'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yılın 365 günü 7 gün 24 saat operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Artık terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Sınırlarımızın dışındaki terör bataklıklarını yavaş yavaş kurutuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz harekatlarla bu planları yırtıp attık." dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da düzenlenen mitingde konuşuyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şunlar:

İnsanı ile toprağı ile iklimiyle, aziz olan Elazığ'ı bugün bir kez daha selamlıyorum. Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Gakkoşlara selamlarımı gönderiyorum.

Yaklaşık 11 ay sonra bir kez daha Elazığ'da bulunmanın, sizlerle kucaklaşmanın bahtiyarlığını yaşıyorum.

 

Bugün Elazığ yine bir başka. Meydanda ne kadar Gakkoş var diye sordum. 65 bin kişi var dediler. Şimdi soruyorum 65 bin Gakkoşun olduğu yerde, Elazığ seçimlerini kim kazanır? Evellallah Gakkoşlar kazanır. AK Parti 31 Mart günü sandıkları patlatıyor mu? Durmak yok.

Elazığ Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakına yüzde 56, Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımıza destek verdi. Gakkoşlar bu kardeşinin yanında yer aldı. Desteğiniz için Rabbim sizden razı olsun.

 

 

"ELAZIĞ'IN YİNE 31 MART'TA TARİH YAZACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM"

 

31 Mart'ta bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gakkoşlardan aynı güçlü duruşu 31 Mart'ta da bekliyoruz. Elazığ'ın yine 31 Mart'ta tarih yazacağına yürekten inanıyorum. Bu meydan bana Elazığ'ın gümbür gümbür geldiğini, geleceğini söylüyor. Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin.

 

"KİMSE TÜRKİYE'NİN BİLEĞİNİ BÜKEMEZ"

 

Gakkoşlar bizimle yürüdüğü müddetçe evelallah kimse bizim önümüzü kesemez. Elazığ desteğini esirgemediği sürece hiç kimse Türkiye'nin bileğini bükemez. Sizlerden aldığımız güçle ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları, saklandıkları mağaraları dar ediyoruz dar.

 

 

"GİRİLEMEZ DENİLEN NE KADAR YER VARSA HEPSİNE GİRDİK"

Sizlerden aldığımız güçle ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları, saklandıkları mağaraları dar ediyoruz dar. Bu milletin evlatlarına asla ihanet edilmez, edilemez. Sınırlarımız içinde veya hudutlarımız dışında nerede terörist varsa tepelerine tepelerine biniyoruz. Girilemez denilen ne kadar yer varsa hepsine girdik, temizledik.

"TERÖRLE MÜCADELEYİ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNE TAŞIDIK"

 

Yılın 365 günü 7 gün 24 saat operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Artık terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Sınırlarımızın dışındaki terör bataklıklarını yavaş yavaş kurutuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz harekatlarla bu planları yırtıp attık. Irak'taki operasyonlarda hamdolsun hedeflerimiz doğrultusunda başarıyla ilerliyoruz. Allah'ın izniyle orada da güzel neticeler alacağız. Kiralık katil sürülerinin kökünü er ya da geç ama mutlaka kurutacağız.

"HESABINI MİSLİYLE SORUYORUZ VE SORACAĞIZ"

 

Batılı efendilerine güvenip de topraklarımıza göz dikenlerden, bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız. Elazığ terörle mücadelede en çok şehit veren illerimiz arasında yer alıyor. Elazığlı vatan evlatları canları ve kanları pahasına bölücü alçaklarla yıllarca mücadele etti. Rabbim hepsinden razı olsun, ruhları şâd olsun.

"TÜRKİYE DÜNYANIN İLK 4 ÜLKESİ ARASINDA"

Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomi savunma sanayi, ihracat, istihdam, üretim, çevre ve şehircilikte hamdolsun sürekli yeni başarılara imza atıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda 5. nesil savaş uçağımız Kaan gökyüzüyle buluştu mu? Türkiye böylece bu alanda dünyanın ilk 4 ülkesi arasında yer aldı.

"EKONOMİMİZ YÜZDE 4,5 BÜYÜDÜ"

 

Nerede bu CHP, nerede diğerleri? İnşallah 2028 yılında Kaan'ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz. Ekonomimiz 6 Şubat'ta yaşadığımız ve Elazığ'ı da etkileyen depremlere, bölgedeki çatışmalara rağmen yüzde 4,5 büyüdü. Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar barajını aşarak 1 trilyon 119 milyar dolara ulaştı. İhracatımız düzenli bir şekilde artmaya, cari açığımız istikrarlı bir şekilde iyileşmeye devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.