PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıyorsa açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıyorsa açıkla

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıyorsa açıkla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslenerek, seçim tarihinin belli olduğunu belirterek 'Sıkıyorsa aday olduğunu açıkla' ifadesini kullandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylığını açıklama çağrısı yaptı. AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"Sıkıyorsa aday olduğunu açıkla"

Türk siyasetinin en ağır, en eziyetli, katlanması en zor cilvesi maalesef bizim dönemimize denk geldi. Bu talihsiz cilvenin adı Kılıçdaroğlu'dur. Zırvanın dozunu sürekli yükseltiyor. Paçasından tutup çekiyoruz.

Sorduğumuz sorulara cevap vermiş, sonra da bize 10 soru sormuş. Doğu Akdeniz ile ilgili soruma verdiği yanıtla, ülkesinin değil, milletinin değil, Rumların ve onları üzerimize salanların yanında olduğunu verdiği cevapla göstermiştir. Aday olup olmayacağı sorusuna, seçimin tarihi belli olmasına rağmen çarpıtarak yüreksizliğini, çapsızlığını ortaya koydu. Seçim tarihi belli, siz adayınızı belirleyin. Sen sıkıyorsa aday mısın, değil misin onu açıkla.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.