PİYASALAR

  • BIST 1009094.060.16%
  • ALTIN2324.480.77%
  • DOLAR32.3560.15%
  • EURO34.963-0.11%
  • STERLİN40.878-0.31%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı (Dikkat çeken mesaj)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı (Dikkat çeken mesaj)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı (Dikkat çeken mesaj)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Erdoğan, "Ağustosta zaferler halkasına bir yenisini ekleyeceğiz" ifadelerinde bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi, Mercidabık Seferi, 30 Ağustos ve Kıbrıs Barış Harekatını hatırlatan Erdoğan, ağustos ayının Türk tarihinde zaferler ayı olduğunu vurgulayarak terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

 

 

 

"Tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz"

Türkiye'nin sınırları boyunca kurulmaya çalışılan terör koridoruna ilk vurulan darbe olan Fırat Kalkanı Harekatı'nın da 1 Ağustos'ta başladığını ifade eden Erdoğan, "İnşallah bu Ağustos'ta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz." açıklamasını yaptı.

Türkiye'yi durdurmaya çalışanların hüsrana uğratılacağını dile getiren Erdoğan, "Ülkemizi terör örgütlerinin saldırılarından ekonomik tuzaklara kadar nice sinsi yöntemle durdurmayı planlayanları önümüzdeki dönemde de hüsrana uğratmayı sürdüreceğiz." ifadelerinde bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla uzun yola çıkacak olan sürücüleri de uyaran Erdoğan, "Yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan emniyet kemerlerinin ses getirmesini, trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini istiyorum. Yüreklere acı salmamak, bayram sevincimize gölge düşürmemek için hep birlikte daha dikkatli, sorumlu davranalım." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.