PİYASALAR

  • BIST 10010268.580.2%
  • ALTIN2443.1820.56%
  • DOLAR32.2360.11%
  • EURO34.756-0.02%
  • STERLİN40.3590.03%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin kökünü kazıyana kadar devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  Teröristlerin kökünü kazıyana kadar devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin kökünü kazıyana kadar devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul'un Fethinin 569'uncu Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde konuştu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Aldığım resmi rakamlarla şu anda 560 bin kişi karşımda bulunuyor.  Evet siz ne güzel insanlarsınız, İstanbul'un inşallah 2023'e giden bu yolda hazır olduğunuzu gösterdiniz. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nden 81 vilayetimizin tamamındaki tüm vatandaşlarımıza selamımı gönderiyorum. Bugün İstanbul'un fethinin 569.yıldönümü ve Cumhur İttifakı olarak bir aradayız. Fethin 600. yıldönümüne adadığımız 2053 vizyonumuza bir adım daha yaklaştık. Çağ açıp çağ kapatan ecdada rahmet olsun.

Şimdi buradan sesleniyorum fetih mübarek olsun. Fethin 569.yılı mübarek olsun. Fatih'ten Allah razı olsun. Bugün de Fatih'in izinden gitmek için kendini yetiştiren evlatlarımızdan Allah razı olsun. Bu ülkenin önünde kimse durabilir mi? Duramaz. 

Gelin hayırda yarışalım, gelin eser ve hizmette yarışalım. Gelin vizyonda yarışalım, evet biz hepsine varız. Cumhur İttifakı olarak biz hepsine varız. Ama bu yarışı asla kör düşmanlığa, yıkıcı siyasete çevirmeyin. Akşam yalan sabah yalan bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Bay Kemal bu yalanlar tutmayacak. İşte 150 bin lira bir yargıdan aldık 100 bin lira bir yargıdan. Şimdi bunları Bay Kemal o iftira attığı vakıflara gönderdik, hiç olmazsa bir hayrı olsun.

"Suriye’nin kuzeyinde teröristlerle mücadele ediyoruz"

Türkiye küresel güvenlik ve ekonomik dalgalanmalar içinde kendine bir yol açmaya çalışırken bunu sabote edecek işler yapmayın. Türkiye asırlık sorunların çözümleri için operasyonlar gerçekleştirirken buna zarar verecek davranışlar sergilemeyin. Suriye’nin kuzeyinde teröristlerle mücadele ediyoruz. Teröristlerin kökünü kazıyana kadar devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.