PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler temizlenmezse bu işi biz yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler temizlenmezse bu işi biz yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler temizlenmezse bu işi biz yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe Divan Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "Güvenli bölge tesisi için çalışıyoruz. Bu hedefimize büyük ölçüde ulaştık. 150 saat sonunda teröristlerden temizlenmezse bu işi biz ele alacak, bütün temizliği biz yapacağız" açıklamasında bulundu.

A+A-

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ekim ayı olağan toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu'nun tam kadro olarak yer aldığı toplantıya, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak yüksek divan kurulu üyesi olma hakkı kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burası teröristlerden temizlenmezse bütün temizliği biz yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

-Fenerbahçe kurulduğundan beri ülkemiz sporunun lokomotifi olmuş bir kulübümüzdür.

-Ne dışarıda gelen ne de içimizden çıkan düşmanlar, bu kulübümüzü ülkesine ve milletine hizmet yolundan asla döndürememiştir.

-Hizmet ve icraat noktasında herkesin yanında olduk bununla birlikte Fenerbahçe'nin gönül dünyamızdaki yeri asla değişmedi.

-Bugün biz de kongre üyeliğimizde 25. yılımızı doldurarak, Yüksek Divan Kurulu üyeliğine geçmeye hak kazanmış oluyoruz. Bu, Fenerbahçe'ye gönül vermiş herkesin hayali olan unvandır. Yüksek Divan Kurulu'muzun bundan sonraki çalışmalarına her türlü desteği verecek, her türlü katkıyı sunacağız.

-Sporda arzu ettiğimiz daha da önemlisi hak ettiğimiz yerde olmadığımızı düşünüyorum. Yüzlerce madalyanın dağıtıldığı uluslararası organizasyonlardan 1-2 madalyayla dönmeyi başarı sayamayız. Daha iyisini yapabilecek potansiyele, kabiliyete sahip olduğumuzu biliyoruz. Artık önem ve öncelik vermemiz gereken şey okullardır. Kenan Evren Lisesi'nde inşallah vasıflı sporcularımızı yetiştireceğiz.

-Cumhuriyet tarihinin en büyük spor altyapısı ve sporcu yetiştirme faaliyetleri son 17 yılda gerçekleşmiştir.

-Sınırlarımızda tarihi yönde gelişmeler yaşanıyor. Güvenli bölge hedefimize büyük ölçüde ulaştık. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarımızla 4 bin kilometrekarelik alanı güvenli hale getirmiştik. Barış Pınarı Harekatı ile 4 bin 220 kilometrekarelik alanı kontrol altına alarak güvenli hale getirdik.150 saat sonunda burası teröristlerden temizlenmezse ondan sonra bu işi biz ele alacağız ve bütün temizliği biz yapacağız. Koskoca ülkelerin terörist başıyla konuşması bizi üzüyor. Biz asla terör örgütüyle masaya oturmayız.

-Biz size artık silah vermeyeceğiz diyorlar. Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Şimdi İHA'larımızı kendimiz üretiyoruz. Ne yaparsanız yapın biz daha çok güçleneceğiz. Bu milleti sindiremezsiniz.

-Biz gerekirse Tel Abyad ile Rasulayn arasında bir güvenli bölge ile beraber mültecilerin yaşayabileceği konutları alt ve üst yapı ile yapacağız. Dünyaya bunu ispat ederek göstereceğiz.

-Güvenli bölge konusunda destek vermezlerse açarız kapıları, kimseye şantaj yapmıyoruz. Sadece içinde bulunduğumuz durumu söylüyoruz.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.