PİYASALAR

  • BIST 1009101.450.24%
  • ALTIN2324.8970.79%
  • DOLAR32.3660.12%
  • EURO34.97-0.19%
  • STERLİN40.913-0.32%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdik rahat olun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdik rahat olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdik rahat olun

Adıyaman'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tütünle ilgili yapılan spekülasyonlara değinerek "Kafanızı bulandırmaya çalışanlar olduğunu duydum, Bu konuda talimatlarımızı verdik, çalışmaları yapıyorlar, rahat olun " açıklamasında bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan tütünle ilgili yapılan spekülasyonlara değinerekAdıyamanlılara müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

TALİMATI VERDİK RAHAT OLUN

"Tütün meselesi… Kardeşlerim Adıyaman’ın tarihinde ve ticaretinde biliyorum tütün önemli bir yere sahip. Her ne kadar şahsen tütüne karşı olsam da bu ürünün ticari önemini görmezden de gelmiyorum.  Bu konuyu istismar ederek kafanızı bulandırmaya çalışanlar olduğunu duydum. Geçmişte tütünün 1 gramının dahi satışı yasak iken, gerekli düzenlemeleri yapıp kooperatifler vasıtasıyla tütünün değerinden satılabilmesine biz imkan sağladık. Bu konuda herhangi bir geriye gidiş söz konusu değildir. Bununla ilgili de arkadaşlarıma, inşallah 24 Haziran’dan sonra bu konuda talimatlarımızı verdik, çalışmaları yapıyorlar. Ve asla sizin bu konuda da önünüz kesilmeyecek. Rahat olun, sizin kazanılmış haklarınızı AK Parti iktidarı geri almaz."

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyüttüysek şimdi de ülkemizi 2 kat daha ileri götürmek istiyoruz.Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Adıyaman'ın coşkusunu heyecanını gördükten sonra Allah'ın izni ile 24 Haziran'da sandıkları patlatacağımıza eminim..

SAKIN HA DARGINLIK YOK

Bu süreçte dargınlık, kırgınlık yok. Tamam mı? Bazen duyuyorum, böyle dargınlık, kırgınlık olanlar var. Sakın ha, dargınlık yok. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz. Makam mevki aşiret bunları koyalım bir kenara. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seveceğiz. 

14 KATRİLYONLUK YATIRIM

Geçmişte yıllarca ihmal edilen mahrumiyeti iliklerine kadar hisseden Adıyaman hizmetlerin kıymetini iyi bilir.​ Hükümetlerimiz döneminde Adıyaman'a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık.Adıyaman'daki tüm evlatlarımız okula gidebilsin diye eğitimde 2 bin 865 yeni derslik yaptı. Önümüzdeki 2 yıl içinde yine yurtlar açmaya devam edeceğiz. 44 Sağlık tesisini Adıyaman'a kazandırdık. 15 sağlık tesisi de proje aşamasında.Yani yatırım hazırlıkları içerisindeyiz. Toki aracılığıyla Adıyaman'da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik.

ADIYAMAN HIZLI TRENE KAVUŞACAK

20 köprüyü daha Adıyaman'a kazandırdık. Yaparsa AK Parti yapar dedik. Yapımı devam eden Kahta Köprüsü de bitmek üzere. Yatırım bizim işimiz. Hızlı tren projelerimiz için Adıyaman da var biliyorsunuz. İnşallah Adıyaman'ı hızlı trene kavuşturacağız. Adıyaman havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık. 16 yılda Adıyamanlı çiftçilerimize 1.2 katrilyon lira tarımsal destek verdik."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.