PİYASALAR

  • BIST 1009713.860.71%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra oraya da gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra oraya da gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra oraya da gelecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜYAP Diyarbakır Fuar Merkezi'nde düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar:

'KANDİL'DEKİ BARONLARA ŞAMAR OLACAK'

24 Haziran, Diyarbakırlı gençleri bile bile ölüme gönderen Kandil'deki terör baronlarına vurulan bir şamar olacaktır. PKK'nın desteklemiş olduğu malum partinin biizim değerlerimizle alakası var mı? Bunlar ateist, bunlar dini istismar eden kişiler.

'SIRA KANDİL'E DE GELECEK'

Bazıları Kandil'den atıp tutuyor. Ama merak etmeyin. Sıra oraya da gelecek. Analar ağlamasın diye demokratik açılımı biz devreye aldık. Kürt sorununu çözmeyi başardık. 2018 Türkiye'sinde artık Kürt sorunu diye bir şey yoktur. Bizim önümüzdeki tek sorun, terör sorunudur. Hamdolsun artık onu da çözüyoruz. 

'BU DEVLET 81 MİLYONUN DEVLETİDİR'

Bir dönem olduğu gibi sokak çetelerinin bölge halkına musallat olmasına izin vermeyeceğiz. 780 bin kilometrekare vatan toprağının bir karışında dahi eli kanlı katil sürülerine hayat hakkı tanımayacağız. Bu devlet vesayetçilerin değil 81 milyonun tamamının devletidir.

Eski Türkiye'nin artıkları dışında AK Parti'nin politikalarından rahatsızlık duyan yoktur. 16 yıldır hiçbir zaman milletimizin taleplerine kulak tıkamadık. 

'AYRIMCILIK TEDAVÜLDEN KALKMIŞTIR'

İnsanlarına etnik kökeninden, dilinden, dış görünüşünden, sakalından, sarığından, başörtüsünden, feracesinden, poşusundan dolayı ayrımcılık yapan devlet anlayışı tamamen tedavülden kalkmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.