PİYASALAR

  • BIST 10010679.980%
  • ALTIN2456.880.12%
  • DOLAR32.9290.08%
  • EURO35.2690.18%
  • STERLİN41.7250.35%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattındaki askerlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattındaki askerlerle bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattındaki askerlerle bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi sırasında hitap ettiği sınır hattı ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçik'in Kurban Bayramı'nı kutladı.

A+A-

Kahraman Türk askeri bayram gününde de görevinin başında...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, berberinde TSK Komuta Kademesi ile gittiği Hakkari Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerimizle bayramlaştı.

Erdoğan askerlerle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de telefonda konuşan Bakan Yaşar Güler, Mehmetçiklerimizin büyük bir özveriyle görev yaptıklarını yerinde müşahede ettiklerini söyledi.

TSK’nın büyük bir özveriyle görevine devam ettiğini vurgulayan Bakan Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayramını tebrik ederek emirlerini almak üzere sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdi.

"Mehmetçiklerimizi gözlerinden öpüyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yurtiçinde ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklerimize hitaben şunları söyledi:

Değerli bakanım, tüm komutanlarımız, sizlerin de Kurban Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara bizleri kavuştursun duasında bulunuyorum. Biliyorum ki bu süreç içerisinde Mehmedimiz, Mehmetçiğimiz gerçekten ülkemizin dört bir yanında teröre karşı çok çok ciddi mücadeleler verdi. Yine bugün de aldığımız raporlarda çok büyük bir oranda teröristleri Mehmedimiz yok etti. Tabi bu coşku içinde bu heyecan içerisinde ben de Mehmetçiklerimizi gözlerinden öpüyorum.

"Bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır"

Ülkemizin dört bir yanında Mehmedimizin verdiği bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu düşüncelerle bu sevgi içerisinde daha nice bayramlara hayırlısıyla kavuşmayı Allah’tan niyaz ediyorum. Sizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Nice bayramlara.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.