PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Bahçeli geçici Meclis Başkanı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Bahçeli geçici Meclis Başkanı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Bahçeli geçici Meclis Başkanı olacak

14 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D-CNN Türk ortak yayınına katıldı. 28. dönem milletvekili, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz cevabı 28 Mayıs'ta tekrar verecektir." dedi. En yaşlı üye sıfatıyla Geçici Meclis Başkanlığı'na Devlet Bahçeli gelip gelmeyeceği sorusuna da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anda Devlet Bey ile bu süreci geçireceğiz. Bugün görüşme fırsat

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D-CNN Türk ortak yayınında 28. dönem milletvekili, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve gündeme ilişkin Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı.

Yeni Meclis Başkanı kim olacak? sorusuna yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Devlet Beyle bu süreci geçireceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu ile ilgili açıklaması şöyle:

"Aklımda hafıza kayıtlarımda olanlar bende kalsın ki, arada göreve geçici Meclis başkanı gelecek. Şu anda Devlet Bey ile bu süreci geçireceğiz. Bugün görüşme fırsatımız oldu. Hak onun. İnşallah bu adımı atmış oluruz. Devlet Bey'in adeta devlet anlayışı içindeki sükunetiyle bu süreci atlatır. Meclis Başkanlığı seçimlerini de rahatlıkla geçirmiş oluruz. Parlamento oluşmuş olacak, sonrasına da bakar yoluna koyarız."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.