PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2410.746-0.95%
  • DOLAR32.60.34%
  • EURO34.7720.27%
  • STERLİN40.2950.2%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Onlar birbirine şunu söylüyor, yenildin de yenildin. Size bir dinletiyim. Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin?" dedi.

A+A-

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Sizinle aramızda farklı bir bağ var. Sizleri gönülden selamlıyorum. Buralara gelene kadar çok saldırılara maruz kaldık. Darbe girişimleri gördük. Siz Bay Kemal'den, Bay Muharrem'den terörle mücadele ile ilgili bir tek söz duydunuz mu? 53 Kürt kardeşimin ölümüne sebep olanı cezaevinde ziyaret ediyor. Bay Muharrem ne yüzle vatandaşların karşısına çıkıyor.

TÜRKİYE ŞAHLANACAK

Denizli biliyorum şu güneşte çok yandınız. Bu tahammülünüz var ya, 24 Haziran'da bahar ferahlığına dönüşecek. 24 Haziranda cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi destekliyor muyuz? Sizlerin desteği, irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak. Kardeşlerim AK Parti 16 yıldır bu ülkeye sadece ve sadece hizmet getirmiştir. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. Demokrasi yolundan, projelerimizden yatırımlarımızdan biz asla taviz vermedik. 

BAY MUHARREM SEN İSTİFA EDECEK MİSİN?

Onlar birbirine şunu söylüyor, yenildin de yenildin. Size bir dinletiyim. Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin? Milletim seni de sandığa gömecek. Görünen köy kılavuz istemez. Bay Muharrem çırak bile değil. Buna çok kızıyor. Senin Genel Başkan'ın da öyle. Biz uluslararası camiada Türkiye'yi büyüttük. Davos'ta one minute dedik. BM'de dünya 5'ten büyüktür dedik. Bunlara 5 koyun verin kaybeder gelirler. Yaptığımız yatırımlarda Denizli çok büyük pay aldı. Denizli'ye 22.5 milyar dolarlık yatırım yaptık. AK Parti bu ya, Erdoğan bu ya. Çok çalıştık.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.