PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670.03%
  • DOLAR32.335-0.05%
  • EURO34.7430.01%
  • STERLİN40.513-0.01%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın vaatleri CHP'yi korkuttu
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın vaatleri CHP'yi korkuttu

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın vaatleri CHP'yi korkuttu

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Eşssiz İzmir Vizyon Lansman”ında İzmir için açıkladığı dev projelerin ardından muhalefeti korku sardı. Dağ'ın açıkladığı projelerin ardından CHP yönetimine sosyal medyada vatandaşlardan yoğun tepki geldi.

A+A-

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Eşssiz İzmir Vizyon Lansman"ında projelerini açıklamasından sonra gözler muhalefete çevrildi.

Dağ'ın açıkladığı projeleri yakından takip eden CHP yönetimine sosyal medyada tepkilerin gelmesi üzerine Tunç Soyer, daha önce kendisinin sonlandırdığı bir uygulamayı yeniden hayata geçirme kararı aldı.

DAHA GÖREVE GELMEDEN VAATLERİN ÜSTÜNE 'YEŞİL TİK'

Dağ, adaylığının netleşmesinin ardından vaatlerini lansmanı beklemeden açıklayan Dağ, proje lansmanında, belediye otobüslerinde "90 dakika aktarma ücretsiz" uygulamasını getireceğini vurgulayıp, Genç İzmir'im Kart sahipleri için aktarma da ücretsiz binme süresini 120 dakikaya çıkaracağını vadetmesinin ardından CHP de harekete geçti.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da, Dağ'ın bu açıkmasından sonra, kendi partisinin kaldırdığı "90 dakikanın aktarma ücretsiz" uygulamasını geri getireceğini vadetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.