PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP'li Kuşoğlu'dan 'danışman' açıklaması: Parti dışı seçimlere alışkın değiliz bazı şeyler acele yapıldı
CHP'li Kuşoğlu'dan 'danışman' açıklaması: Parti dışı seçimlere alışkın değiliz bazı şeyler acele yapıldı

CHP'li Kuşoğlu'dan 'danışman' açıklaması: Parti dışı seçimlere alışkın değiliz bazı şeyler acele yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman’ın CHP lideri hakkında ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ ifadelerini kullanmasına ilişkin açıklamada bulundu. Kuşoğlu, Yaman’ı kimin getirdiğini bilmediğini ifade ederek “Danışman olurken geçmişte ne yazmış bakılmıyor mu” sorusuna, “Herhalde bakılmıştır. Ya da komplo vardır, bilmiyorum. Bakılmaz olur mu, bakılması lazım” diye yanıt verdi.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ diyen ve Atatürk'e hakaret eden Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışmanı olarak atadığının ortaya çıkması büyük tepkiye yol açmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Perinaz Yaman'a danışmanlık verilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Kuşoğlu, Yaman’ın CHP’nin üçüncü katında odası olduğu bilgisini, “Odası yoktu. Danışman olmadığı için odasının olması mümkün değil” diyerek yalanladı.

CHP'li Kuşoğlu: Komplo vardır

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Kuşoğlu, Yaman’ı kimin getirdiğini bilmediğini ifade ederek “Danışman olurken geçmişte ne yazmış bakılmıyor mu” sorusuna, “Herhalde bakılmıştır. Ya da komplo vardır, bilmiyorum. Bakılmaz olur mu, bakılması lazım” diye yanıt verdi.

"Seçim sırasında bazı şeyler acele yapıldı"

Kuşoğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

"Herhalde cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında çok hızlı hareket edilme zorunluluğundan. Kurumsal çalışma olmadı. Acele yapıldı bazı şeyler, ondan dolayı oldu. Bunlar CHP'lileri üzen konular ama CHP'ye zarar veremez. CHP kurumsal bir parti.

“Seçim sırasında bunlar oldu. Kurumsal çalışma yapılamadı. Cumhurbaşkanlığı gibi parti dışı seçimlere alışkın değiliz. Genel başkan günde iki üç miting yapabiliyor. O arada televizyon programları yapıyor. Partiyle, kurumsal kimlikle bağlantı kopuyor. Maalesef öyle oldu.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.