PİYASALAR

  • BIST 10010218.58-0.49%
  • ALTIN2444.5870%
  • DOLAR32.1930%
  • EURO34.7880%
  • STERLİN40.260%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP ve İyi Parti arasında kriz büyüyor! Özgür Özel'den Meral Akşener'e sert çıkış: Başkan bizle kavga etmek istiyor!
CHP ve İyi Parti arasında kriz büyüyor! Özgür Özel'den Meral Akşener'e sert çıkış: Başkan bizle kavga etmek istiyor!

CHP ve İyi Parti arasında kriz büyüyor! Özgür Özel'den Meral Akşener'e sert çıkış: Başkan bizle kavga etmek istiyor!

CHP ve İyi Parti arasında günlerdir devam eden billboard krizine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için "Başkan bizle kavga etmek istiyor" diyen Özel, billboard konusu için de gerekeni yapacağını söyledi. Özel'in bu sözleri parti içinde bir kriz daha çıkabilir mi sorularını akla getirdi.

A+A-

Genel seçim döneminde ittifak kuran ve kameralara sıcak görüntüler veren CHP-İYİ Parti ittifakı, yerel seçim yaklaştıkça kavgalarla adlarından söz ettiriyor. Muhalefet arasında son zamanların tartışması ise CHP'nin eski ortağı İYİ Parti'nin yerel seçim için hazırlattığı reklam afişlerine elinde bulundurduğu büyükşehir belediyelerinde yayınlanmasına izin vermemesi oldu.

 

Günlerdir süren billboard krizini yeni duyduğunu ve çok şaşırdığını söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içi krizin sinyallerini "Gerekeni yaparım" sözleriyle verdi.

"BAŞKAN BİZLE KAVGA ETMEK İSTİYOR"

 

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sizin 'Eskişehir'de İYİ Parti'nin AK Parti ile tuhaf alışverişleri olduğunu' ima eden bir konuşma yaptığınızı söyledi. 'Eski Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu'na sorun, Meral Akşener ve arkadaşlarına CHP, 1 liralık yardım yapmış mı?' dedi. Bununla ilgili ne söylemek istersiniz?" sorusuna Özel, "Çok şaşırdım bu konuşmaya. İki ihtimal var, ihtimallerden bir tanesi Sayın Genel Başkanımız ciddi şekilde yanıltılmış. İkincisi de Sayın Genel Başkan bizle kavga etmek istiyor." yanıtını verdi.

"BİLLBOARD MESELESİNE ŞAŞIRDIM, GEREKENİ YAPARIM"

"İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in 'seçim kampanyası için hazırladıkları afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul ve Ankara'da asılmadığı' yönündeki ifadelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Özel, "Billboard meselesini de duydum, şaşırdım. Sorup, öğreneceğim. Yapabileceğim bir şey varsa, benim çözmem gereken derhal gerekli müdahaleyi yaparım." dedi.

Kaynak:Tv24

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.