PİYASALAR

  • BIST 1009975.612.06%
  • ALTIN2830.6590.47%
  • DOLAR33.993-0.3%
  • EURO38.0340.37%
  • STERLİN45.1810.24%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çelik'ten CHP'ye protokol tepkisi: Hakaretin alkışlanmasıdır
Çelik'ten CHP'ye protokol tepkisi: Hakaretin alkışlanmasıdır

Çelik'ten CHP'ye protokol tepkisi: Hakaretin alkışlanmasıdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren vatandaşlara ağır hakaretlerde bulunan Dilruba Kayserioğlu'nun CHP ve Özgür Özel tarafından protokolde ağırlanmasına tepki göstererek, "Bir siyasi partinin tabanına, Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmiş bir kişinin CHP genel başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması aslında hakaretin alkışlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

A+A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından bazı satırbaşları:

"21 Eylül 2024 tarihi itibari ile 2 gün sürecek şekilde delege seçimi takvimimiz söz konusu olacak. Yine 2 gün sürecek şekilde 12 Ekim 2024 tarihinde belde kongreleri söz konusu olacak"

Ekim-ocak arasında belde ve ilçe kongreleri, aralık-mart arasında il kongreleri yapılacak. Mart ayının sonunda büyük kongre takvimi belli olacak.

 

Yeni dönemde yeni bir takım teşkilat yöntemlerine çalışılıyor.

 

"Ekonomiyle ilgili gündemi yakından takip ediyoruz. Orta vadeli program 5 Ekim'de açıklanacak. Bu çerçevede güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızın desteğiyle programın ilerlediğini ve hedeflere ulaşmaya başladığını görüyoruz"

"DİYARBAKIR ANNELERİNİN EYLEMLERİ VİCDAN EYLEMİDİR"

 

Diyarbakır Annelerinin eylemleri vicdan eylemidir. Ama gerek birtakım insan hakları örgütlerinden ve bazı Batılı medya organlarından destek verilmemesi dikkatle değerlendirilmelidir.

 

"SİYASİ REKABET HİÇBİR ZAMAN SİYASİ HUSUMETE DÖNÜŞMEMELİDİR"

 

İç cepheyi sağlam tutmalıyız. Siyasi rekabet olabilir ama siyasi rekabet hiçbir zaman siyasi husumete dönüşmemelidir. Siyasi partiler olarak birbirimizin rakibiyiz, hasmı değiliz.

 

CHP'YE DİLRUBA KAYSERİOĞLU TEPKİSİ

 

Bir siyasi partinin tabanına, Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmiş bir kişinin CHP genel başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması aslında hakaretin alkışlanmasıdır.

 

DUHOKLU BİR İŞ ADAMININ HAYATINI KAYBETMESİ

 

Duhoklu bir iş adamı bir mekanda asayiş olayı sebebiyle maalesef hayatını kaybetti. Bir siyasi parti bunu "Kürtçe konuştuğu için öldürüldü" diyerek provokatif bir yere konumlandırdı.

 

Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanımızı herhangi bir seçimde yenebileceğini düşünmesi hiçbir şekilde siyasi bir değerlendirme olarak ele alınamaz.

 

TEĞMENLERİN KILIÇLI YEMİNİ

 

(Teğmenlerin kılıçlı yemini) Türk Silahlı Kuvvetleri göz bebeğimizdir. Birtakım siyasetçi, aydın, emekli asker, "bu görüntülerle Cumhurbaşkanına, hükümete mesaj verildi, kılıç çekildi" gibi bir üslupla konuşmaları eski vesayet anlayışının diriltilmeye çalışılması meselesidir.

 

Bütün tartışmaların dışında, bu zafer ayında TSK yeni mezunlarını vermiştir. Bu teğmenler ülkemizin geleceği için yetiştirilmiştir. Silahlı Kuvvetlerin yeni mezunları ülkemizin geleceği içindir.

 

TÜRKİYE BRICS'E BAŞVURDU İDDİASI

 

BRICS'e üye olmak istediğimizi zaten Sayın Cumhurbaşkanımız ifade etti. Bu konudaki talebimiz açık. Ama bununla ilgili somut gelişme yok.

 

KASIM GÜLPINAR'IN YRP'DEN İSTİFASI

Kasım Bey, uzun yıllar siyaset yaptığımız, iyi bir dostluğumuzun, arkadaşlığımızın olduğu, beraber yol yürüdüğümüz nezih bir arkadaşımız. Kendi takdirini bu şekilde kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.