PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bugün bu yolları kullanacaklar dikkat!
Bugün bu yolları kullanacaklar dikkat!

Bugün bu yolları kullanacaklar dikkat!

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

A+A-

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşağı kesimi 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Okmeydanı-TEM-Hasdal bağlantı yolunda, İstanbul-Ankara istikameti güney yol Nurtepe viyadüğü bitiminden İSKİ-AKOM girişine kadar olan kısımda çalışma başlatıldı. 2 Haziran'a kadar devam edecek çalışmalar nedeniyle İSKİ-AKOM kesimi trafiğe kapatıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM-Gebze kavşağında viyadük yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltmasına gidiliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa batı-kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep yönünde üç şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Polatlı-Ankara yolunun 1-5. kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Bozburun ayrımı-Marmaris yolunun 0-18. kilometrelerinde amatör bisiklet yarışları yapılacak. Bu nedenle 08.00-12.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.