PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BOTAŞ engelli personel alımı başlıyor
BOTAŞ engelli personel alımı başlıyor

BOTAŞ engelli personel alımı başlıyor

Yıllık yaklaşık 20 milyar lira cirosu ile Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan BOTAŞ kamuda iş arayanlara sevindirici haberi duyurdu. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü, çeşitli illerde büro görevlisi olarak istihdam etmek üzere 30 engelli personel alımı yapacak.

A+A-

İş arayana sevindirici haber Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi’nden (BOTAŞ) geldi. Türkiye’nin 81 ilinde devam eden istihdam çalışmalarına BOTAŞ da katıldı. BOTAŞ çeşitli illerde büro görevlisi olarak istihdam etmek üzere 30 engelli personel alımı yapacağını duyurdu.

Engelli personel alımına ilişkin ilanını internet sitesinde yayımlayan BOTAŞ; Adana, Ankara, Aksaray, Erzurum, İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ'da bünyelerine bağlı işyerlerinde Adalet/Muhasebe ve Vergi Uygulamaları biriminde, büro görevlisi olarak çalışmak üzere 30 engelli personel istihdam edecek.

Başvurular 11 Aralık tarihinde başlayıp, 15 Aralık’ta sona erecek. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sitesi üzerinden yapılacak olan başvurularda adayların ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girmiş olmaları gerekiyor.

İŞKUR'da bildirilen nihai listede yer alacak adaylar için evrak teslim ve sözlü sınav tarihine ilişkin detaylı bilgiler "https://www.botas.gov.tr/" internet adresinden duyurulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.