PİYASALAR

  • BIST 1008983.92.01%
  • ALTIN2282.650.3%
  • DOLAR32.2610.18%
  • EURO35.034-0.21%
  • STERLİN40.808-0.06%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bomba iddia!Ronaldo...
Bomba iddia!Ronaldo...

Bomba iddia!Ronaldo...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Real Madrid'de, final karşılaşması sonrası geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamalarla transfer dedikodularını alevlendiren Cristiano Ronaldo'nun, eski takımı Manchester United'a gideceği iddia edildi.

A+A-

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, takımından ayrılmaya hazırlanıyor. Eski takımı Manchester United'a dönmeyi planlayan Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi final mücadelesinden sonra yaptığı açıklamalarla ayrılık sinyali vermişti. 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Cristiano Ronaldo Premier Lig'e dönüş için Manchester United'ın teklifini kabul etti. Portekizli yıldızın daha önce United'a söz verdiğini ve bu nedenle Manchester'a gideceğini iddia etti.

Manchester United'ın teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho, 3 sezon boyunca Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ile çalıştı. Portekizliler, burada bir La Liga, bir İspanya Süper Kupa  bir de İspanya Kral Kupası kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca aynı ülkenin vatandaşı olan ikili, Manchester'da tekrardan aynı takımda başarı yakalamak için beraber çalışmaya yakın.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.