PİYASALAR

  • BIST 10010771.360.29%
  • ALTIN2449.2140%
  • DOLAR32.8190%
  • EURO35.040%
  • STERLİN41.3970%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Biden'dan yine tuhaf hareketler
Biden'dan yine tuhaf hareketler

Biden'dan yine tuhaf hareketler

Sağlığı ile gündemden düşmeyen ABD Başkanı Joe Bıden bu kez G7 Zirvesindeki hareketleri ile dikkati çekti. Bıden diğer liderlerin yanından ayrılarak boşluğa doğru yürüdü. O anlarda kameralar kayıttaydı.

A+A-

FOTOĞRAF ÇEKİMİNDEN UZAKLAŞTI

Göreve geldiği günden bu yana yaptıkları ile gündemden düşmüyor. ABD Başkanı Joe Biden, bu kez liderlerin buluştuğu G7 Zirvesinde sağlığı ile dikkatleri çekti. Liderlerin fotoğraf çekimi sırasında herkesten uzaklaştı. Boşluğa doğru yürüdü. O anlar sosyal medyada konuşuldu.

BOŞLUĞA DOĞRU YÜRÜDÜ

G7 ülkelerinin liderleri İtalya'da bir arada. İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen zirvede liderler paraşüt gösterisi izliyordu. Aralarında Biden'ın da bulunduğu grup gösterinin ardından basın mensuplarına poz verecekti. Ancak Biden fotoğraf çekimine katılması gerekirken liderlerin yanından uzaklaştı. Arkasını dönüp giden Biden boşluğa doğru yürümeye başladı.

İTALYA BAŞBAKANI YARDIM ETTİ

Kameralara yansıyan görüntüde Biden'ın imdadına İtalyan başbakanı Giorgia Meloni'nin yetiştiği görüldü. Biden'ı kolundan tutup liderlerin yanına getirdi. ABD Başkanı fotoğraf çekimine Meloni sayesinde dahil oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.