PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş son dakikada yıkıldı
Beşiktaş son dakikada yıkıldı

Beşiktaş son dakikada yıkıldı

Sezona kötü başlayan Beşiktaş Avrupa'da moral peşinde. Siyah Beyazlılar Avrupa Ligi Grubundaki ikinci maçında Wolverhampton Wanderers FC'ye 1-0'lık skorla yenildi.

A+A-

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2’nci maçında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’u konuk etti. Vodafone Park Stadyumu’nda saat 19:55’te başlayan mücadelede Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Harald Lechner düdük çaldı. Lechner’in yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch üstlendi. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı kadrosunda son oynanan Trabzonspor maçının 11’inde 6 değişikliğe gitti. Kaleyi Karius’u emanet eden Avcı, savunma dörtlüsünü Douglas, Vida, Necip ve Rebocho’dan oluşturdu. Orta sahada ligdeki kart cezası sebebiyle forma giyemeyen Elneny’i 11’de sahaya süren tecrübeli teknik adam, bu oyuncunun yanında Dorukhan ve Ljajic’i görevlendirdi. Hücum hattının sağında Lens’i kullanan Avcı, ısınma hareketleri sırasında migren ağrısı tutarak maç kadrosundan çıkartılan N’Koudou’nun yerine Caner Erkin’i görevlendirdi. Avcı, bu maçta riske etmediği Burak Yılmaz’ın yerine ise Güven Yalçın’ı görevlendirdi.

BEKLER DOUGLAS VE REBOCHO’YA EMANET

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü, Slovan Bratislava maçında olduğu gibi savunma beklerini Douglas ve Rebocho’dan oluşturdu. Daha önce lig maçlarında bu mevkide genellikle Gökhan Gönül ve Caner Erkin’i tercih eden Avcı, bu maç öncesinde iki isimden Gökhan Gönül’ü yedek kulübesine çekerken, Caner’i de son anda sakatlanan N’Koudou’nun yerine hücum yönünün solunda değerlendirdi. 

3 İSİM KADRODAN ÇIKARTILDI

Siyah-beyazlı ekipte daha önce riske edilmemesi için maç kadrosuna dahil edilmeyen Burak Yılmaz’ın yanına bugün iki isim daha eklendi. Dün gece maç kadrosuna dahil edilen Diaby, mide bulantısı ve kusma şikayetleri sebebiyle maç kadrosundan çıkartıldı. Bu iki ismin yanı sıra mücadeleye ilk 11’de başlaması beklenen N’Koudou da mücadelenin kadrosundan çıkartıldı. Isınmak için sahaya çıkan Fransız kanat oyuncusu, şiddetli migren ağrısı sebebiyle son anda kadrodan çıkartıldı. Bu oyuncunun yerine Caner Erkin 11’de sahaya çıkarken, mücadele kadrosuna dahil edilmeyen Tyler Boyd da kadroya alındı.

TARAFTARIN İLGİSİ AZ

Öte yandan üst üste alınan kötü sonuçların ardından Başkan Fikret Orman ve yönetim kuruluna tepki gösteren taraftarlar, Wolverhampton maçına beklenen ilgiyi göstermedi. Tribünlerdeki boşluklar dikkat çekerken, taraftarlar müsabaka öncesinde başkan Fikret Orman aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

90'    Top ağlarımızda maalesef! Wolves 1-0 öne geçti!

90'    Karşılaşmanın sonuna 4 dakika uzatma ilave edildi.

83'    Beşiktaş'ta Lens dışarı alındı. Gökhan Gönül oyunda.Jeremain Lens - Gökhan Gönül

82'    Kalemizde tehlike! Dendoncker ceza alanı sol çaprazda topla buluştu. Uzak direğe yerden sert bir vuruş yaptı. Top az farkla auta çıktı.

78'    Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz yerini Oğuzhan'a bıraktı.

83'    Beşiktaş'ta Lens dışarı alındı. Gökhan Gönül oyunda.Jeremain Lens - Gökhan Gönül

82'    Kalemizde tehlike! Dendoncker ceza alanı sol çaprazda topla buluştu. Uzak direğe yerden sert bir vuruş yaptı. Top az farkla auta çıktı.

78'    Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz yerini Oğuzhan'a bıraktı.

69'    Beşiktaş bir kez daha gole çok yaklaştı! Ljajic serbest vuruşta etkili bir orta yaptı. Vida penaltı noktası üzerinde kafayı vurdu! Top az farkla yandan auta çıktı.

67'    Wolves'ta Jonny Otto sarı kart gördü.Sarı Kart - Jonny Otto

63'    Wolves'ın kullandığı köşe vuruşunda uzak direkte yükselen Boly kafa vuruşunu yaptı. Top üstten auta gitti.

62'    Wolves'ta Gibs-White dışarı alındı. Dendoncker oyunda.Morgan Gibbs-White - Leander Dendoncker

60'    Beşiktaş tehlike yarattı. Rebecho, penaltı noktası üzerine etkili bir orta yaptı. Wolves savunması kafayla topu uzaklaştırdı.

52'    Beşiktaş'ta Lens sağ kanatta rakiplerinden sıyrıldı. Kale önüne ortasını yaptı son anda araya giren savunma topun Umut'a gelmesine izin vermedi.

47'    Beşiktaş'ta Caner Erkin ceza alanı dışından etkili vurdu. Kaleci Patricio topu güçlükle kucakladı.

46'    Maçta ikinci yarı başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

43'    Beşiktaş gole yaklaştı! Ljajic'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkteki karambolde ters bir vuruş geldi. Top direkten döndü! Şansız an!

38'    Beşiktaş atağında sol çizgide topla buluşan Ljajic ceza alanındaki Umut'a pasını vermek istedi. Wolves savunması yine hata yapmadı.

34'    Beşiktaş'ta Lens sağ kanatta rakibinden sıyrıldı. Arka bölüme etkili bir orta yaptı. Caner Erkin gelişine vurmak istedi ancak top ayağına oturmadı.

31'    Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz sarı kart gördü.Sarı Kart - Dorukhan Toköz

27'    Beşiktaş'ta sakatlanan Güven Yalçın'ın yerine Umut Nayir oyunda.Güven Yalcin - Umut Nayir

23'    Beşiktaş'ata Lens sağ kanatta yerde kaldı. Caner serbest vuruşu kullandı. Penaltı noktası üzerine gelen topu Wolves savunması uzaklaştırdı.

18'    Wolves'ta Jimenez, Elneny'nin hatasıyla tehlikeli bölgede topu aldı. Jimenez ceza alanına girmek isterken Vida'dan kritik bir müdahale geldi.

17'    Beşiktaş'ta Ljajic, Lens'ten aldığı pasla sağ çaprazdan ceza alanı içine girdi. Ljajic'in kale önüne pasında Wolves'lı oyuncular araya girerek topu uzaklaştırdı.

8'    Beşiktaş'ta Ljajic sol kanatta köşe gönderine yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Arka direğe doğru gelen topu son anda kaleci Patricio aldı.

1' Maç başladı.

 

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Karius, Douglas, Necip, Vida, Rebocho, Dorukhan, Elneny, Ljajic, Lens, N'Koudou, Güven

WOLVERHAMPTON: Rui Patricio, Doherty, Jonny, Coady, Boly, Neves, Saiss, Gibbs-White, Moutinho, Neto, Jimenez

HAKEM: Harald Lechner
STAT: Vodafone Park
SAAT: 19.55
YAYIN: beIN SPORT 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.