PİYASALAR

  • BIST 1009771.16-1.67%
  • ALTIN27250%
  • DOLAR33.9710%
  • EURO37.6170%
  • STERLİN44.5960%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bakan Fidan'ın diplomasi trafiği: Gündemde yine Gazze var
Bakan Fidan'ın diplomasi trafiği: Gündemde yine Gazze var

Bakan Fidan'ın diplomasi trafiği: Gündemde yine Gazze var

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu kapsamında gittiği İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ve İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı José Manuel Albares ile bir araya geldi.

A+A-

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu kapsamında gittiği İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bakanımız Hakan Fidan, Barselona'da Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu marjında İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü” denildi.

 

Bakan Fidan ayrıca, Barselona’da Gazze’deki son gelişmelerin ele alındığı Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu marjında İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı José Manuel Albares ile bir araya geldi.

 

T.C. Dışişleri Bakanlığı

 

@TC_Disisleri

·

Takip et

Bakanımız @HakanFidan, #Barselona’da Gazze’deki son gelişmelerin ele alındığı Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu marjında #İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı José Manuel Albares ile bir araya geldi. </div></article><div class=Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.