PİYASALAR

  • BIST 1009454.03-0.74%
  • ALTIN2500.4140.66%
  • DOLAR32.5950.14%
  • EURO34.8130.14%
  • STERLİN40.629-0.03%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli: Türkiye’de erken seçime ihtiyaç yoktur
Bahçeli: Türkiye’de erken seçime ihtiyaç yoktur

Bahçeli: Türkiye’de erken seçime ihtiyaç yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Akıllarınca erken seçim tartışması yapmaya çalışıyorlar. Türkiye’de erken seçime ihtiyaç yoktur. Böyle bir şey terörle mücadeleyi aksatmak demektir." dedi.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İki bayram arası Türkiye’deki olayların iyi bir analizinin yapılmasında fayda olduğunu belirten Bahçeli, "Bayram arası derken, 4 Haziran’la şimdikini kastediyorum, bu süreçte seçim yenileme oldu, terörle mücadele ve ekonomik yönden buna benzer olaylar oldu ama bunlara rağmen bayrama ulaşmış olduk.” dedi.

Bundan sonra Türkiye’nin ekonomik sosyal sorunlarını çözecek Cumhurbaşkanlığı Sisteminin reformlarının beklendiğini dile getiren Bahçeli, TBMM’nin açılması ile beraber iç tüzük gibi birçok konunun gündeme geleceği anlayışına sahip olduğunu belirtti.

Bahçeli, “Daha iyi bir Türkiye’yi tartışmak yerine Cumhurbaşkanlığı Sistemini tartışmaya açıyorlar. Akıllarınca erken seçim tartışması yapmaya çalışıyorlar. Türkiye’de erken seçime ihtiyaç yoktur. Böyle bir şey terörle mücadeleyi aksatmak demektir, FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak demektir. Türkiye’de güçlü bir yapıya ihtiyaç vardır. Ben bunun olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.