PİYASALAR

  • BIST 10010162.85-1.02%
  • ALTIN2402.551-0.39%
  • DOLAR32.26-0.18%
  • EURO34.725-0.3%
  • STERLİN40.473-0.29%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bahçeli: İstanbul'da sürpriz bir aday gösterebiliriz
Bahçeli: İstanbul'da sürpriz bir aday gösterebiliriz

Bahçeli: İstanbul'da sürpriz bir aday gösterebiliriz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada İstanbul için sürpriz bir aday gösterebileceklerini dile getirdi.

A+A-

MHP lideri Bahçeli, Osmaniye Vakfının açılış töreninde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.
Bahçeli, “Melih Gökçek ile yakın bir tarihte görüşmemiz olmamıştır. Kendilerine MHP'nin büyükşehir belediye başkanlığı konusunda her hangi bir önerimiz de bulunmamaktadır.”


Bahçeli şunları söyledi:


“Ankara'ya 20 yılı aşkın süredir belediye başkanı olarak büyük hizmetler sunan şahsiyeti tekrar belediye başkanı olarak görme arzusunu her partiye ulaştırmış olabilirler.


Bize de böyle yaklaşım vardır. MHP'den gönül rızası ile ben belediye başkanı olmak istiyorum diyorsa ayrı bir konudur ve MHP’ye şeref kazandırır.”


“İSTANBUL’DA BİR SÜRPRİZİMİZ OLABİLİR”

Bahçeli, “Arkadaşlarımız Türkiye genelinde kendi adaylarımızla seçimlere nasıl katılabileceğimizi planlamaktadırlar. Aday çalışmaları yapılmaktadır. Bu adaylar içerisinde İstanbul’da da bir sürprizimiz olabilir.” dedi.


Bahçeli, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili de konuştu.


Bahçeli şunları söyledi:


“Türkiye gelişen büyüyen Selçuklu Kartalı gibi çift başlı bir ayağı Avrupa'da batıda bir ayağı doğuda olan gittikçe de güçlenene bir ülke.


Böyle bir ülkeye böyle büyük bir havaalanı ihtiyaç olduğu kanaati toplumca benimsenmektedir. Biz de bu hizmeti sunmuş olanları tebrik ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin diyoruz.


Bugün İstanbul'da açılışı var. Oraya çok kişi katılıyor. biz de televizyonlardan takip edeceğiz. Ama yürekten böyle bir hizmetin sunulmasından da millet olarak memnun olduğumuzu da ifade etmek isterim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.