PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ancelotti’den Eljif Elmas açıklaması! Küçük detayların kaldı
Ancelotti’den Eljif Elmas açıklaması! Küçük detayların kaldı

Ancelotti’den Eljif Elmas açıklaması! Küçük detayların kaldı

Ancelotti, takımının sezon öncesi hazırlık kampını yaptığı İtalya’nın kuzeyindeki Dimaro’da Luna TV'nin canlı yayınında transfere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Napoli’nin teknik direktörü Carlo Ancelotti, transferin tamamlanabilmesi için küçük detayların kaldığını ifade etti.

A+A-

Fenerbahçe’nin Makedon futbolcusu Eljif Elmas’ın transferinde küçük detayların kaldığı ifade eden  Ancelotti, "Elmas’ın gelişine çok yakınız, bazı küçük detaylar kaldı. İsterimki bir an önce bu transfer sonuçlanır ve kendisi buradaki kampımıza katılır." açıklamasında bulundu.,

Ancelotti,  şu açıklamalarda bulundu:

"Benim çok beğendiğim bir oyuncu. Ona bağlıyım çünkü o da benimle iyi işler yaptı. Napoli’de de çok iyi işler çıkaracağına eminim. Son yılı iyi geçirmedi çünkü kendini iyi hissetmiyordu. Ben bu transferin açık olduğunu düşünüyorum. Sadece bu değil, farklı profildeki oyuncuları da değerlendiriyoruz."

Corriere dello Sport gazetesi de Elmas’ın sosyal medya hesabından Fenerbahçe’ye yönelik "veda" mesajı paylaştığını ve Napoli'ye bir adım uzakta olduğunu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.