PİYASALAR

  • BIST 1009908.631.97%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. AK Parti Amerika Gençlik Kolları seçime hazır
AK Parti Amerika Gençlik Kolları seçime hazır

AK Parti Amerika Gençlik Kolları seçime hazır

Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Amerika SKM Başkanı Levent Ali Yıldız ve AK Parti Amerika Gençlik Kolları Başkanı İsrafil Demir yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

A+A-

AK Parti Amerika SKM Başkanı Levent Ali Yıldız ve AK Parti Amerika Gençlik Kolları Başkanı İsrafil Demir 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak ABD’de yapılan çalışmaları anlattılar.

AK Parti Amerika SKM Başkanı Levent Ali Yıldız'ın açıklaması: 


AK Parti Amerika Seçim Koordinasyon Merkezi olarak, Amerika Birleşik Devletlerinde oy kullanılacak olan 7 dış temsilciligimizin tamamında sandık saklama ve ulaştırma görevlilerimizi, sandık kurulu üyelerimizi ve sandık müşahitlerimizi tespit edip gerekli isimleri YSK’nın belirlemiş olduğu takvim çerçevesinde görevlendirdik.
Ayrıca Amerikanın yaklaşık 20 farklı eyalet ve şehrinde oluşturduğumuz şube SKM’ler ile yaklaşık 500 kişilik organize ve canlı bir yapı ile seçimlere hazırlanıyoruz.


7-19 Haziran tarihlerinde oy kullanacak Türk Amerikan toplumunun tercihlerini bu sefer istikrarın DEVAM’ından yana kullanacağını ümid ediyor seçimin insanlığa, bölgemize ve Türk Amerikan toplumuna hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Demir’in yaptığı açıklama şu şekilde:

Kuruluşundan bu yana ak sevdayla süren gönül bağım AK Parti Amerika Seçim Koordinasyon merkezi gençlik kolları başkanlığıyla kağıt üzerine de geçmiştir. AK Parti Amerika seçim çalışmalarımız bütün gayretiyle devam etmekte, tüm birimlerimiz azim ve sevk ile çalışmaktadır. Başkanımız Levent Ali Yıldız ve tüm teşkilat birimlerimizle 9-17 Haziran oy kullanma tarihine kadar tamamlanacak görevlerimize kanalize olduk. Allah yar ve yardımcımız olsun diyor seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

İsrafil Demir 

AK Parti Amerika Gençlik Kolları Başkanı

israfil.jpg

abd-ak-parti.jpg
 


Yenikapı Haber / ÖZEL

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.