PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2247.1320.13%
  • DOLAR32.3240.05%
  • EURO35.162-0.12%
  • STERLİN41.128-0.08%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun Ilıcalı'nın takımı Seri'nin peşinde
Acun Ilıcalı'nın takımı Seri'nin peşinde

Acun Ilıcalı'nın takımı Seri'nin peşinde

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, bir dönem Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri'yi transfer etmek için harekete geçti.

A+A-

Yeni sezonda Premier Lig'i hedefleyen Hull City transfer çalışmalarına başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi, eski Galatasaraylı Jean Michael Seri için düğmeye bastı.

Ajansspor'un Football Insider'dan aktardığı habere göre; Hull City, Jean Michael Seri transferiyle dikkat çeken bir hamle yapmayı planlıyor. Acun Ilıcalı'nın da Fildişi Sahilli futbolcuya sıcak baktığı ifade edildi.

Fildişi Sahilli futbolcu, bu sezon Fulham formasıyla Championship'te 33 maçta 1 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlarken takımının yeniden Premier Lig'e yükselmesinde büyük rol oynadı. Fakat İngiliz ekibinin, Seri'ye yeni bir sözleşme teklif etmeyeceği ve Fildişi Sahilli futbolcuyla yollarını ayıracağı ifade edildi.

Ülkemizde bir dönem forma giyen Seri, Galatasaray forması giydiği 2019-2020 sezonunda teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmez futbolcularından biri olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.