PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Abdülkerim Jorge Jesus'u bekliyor
Abdülkerim Jorge Jesus'u bekliyor

Abdülkerim Jorge Jesus'u bekliyor

Fenerbahçe, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı transferi için Jorge Jesus'ten rapor bekliyor. Jesus onay vermezse Abdülkerim, Beşiktaş'a yönelecek.

A+A-

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, listesinde bulunan oyuncuların görüşmelerini sonlandırmak için hocasından gelecek cevabı bekliyor.

Bardakcı için Jesus bekleniyor

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Abdülkerim Bardakcı için Jorge Jesus'tan gelecek onayı bekliyor. Jesus'un onay vermesi durumunda Konyaspor'un başarılı stoperi Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Jesus'tan onay çıkmazsa Beşiktaş'a gidecek

Beşiktaş ile adı uzun süredir anılan Abdülkerim Bardakcı ise Fenerbahçe cephesindeki gelişmelere göre hareket edecek. Kanarya'nın yeni teknik direktöründen beklenen raporun gelmemesi halinde Abdülkerim, Beşiktaş'a yönelecek.

Konyaspor'da 34 maçta forma giydi

Bu sezon Konyaspor forması ile 34 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki stoper, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Abdülkerim, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.