PİYASALAR

  • BIST 1009716.770%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ABD Başkanı Trump: Yakında geri döneceğim
ABD Başkanı Trump: Yakında geri döneceğim

ABD Başkanı Trump: Yakında geri döneceğim

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, tedavi gördüğü hastaneden halka seslendi. Trump, durumunun iyi olduğunu, yakında geri döneceğini söyledi.

A+A-

Tedavisi için kaldırıldığı Walter Reed Hastanesinden halka seslenen ABD Başkanı Donald Trump, iyi olduğunu ve yakında döneceğini açıkladı.

Hastaneye ilk geldiğinde çok da iyi hissetmediğini ancak şu anda durumunun iyi olduğunu belirten Trump, birkaç gün içinde asıl testlerin yapılacağını açıkladı. Doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarına da teşekkür etti. 

Trump, koronavirüsten korunmak için kendini Beyaz Saray'a kapatma seçeneği olmasına rağmen bunu tercih etmediğini ve yakında işinin başına dönüp seçim kampanyasına devam edeceğini söyledi.

Melania Trump'ın sağlık durumu ile ilgili de bilgi veren Trump, Beyaz Saray'da tedavisine devam edildiğini ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Trump'ın hastanedeki tedavisi sürerken taraftarları da hastane önünde bir araya geldi. Trump, verilen destekten duyduğunu memnuniyeti destekçilerine teşekkür ederek gösterdi.

Gösteri sırasında şüpheli bir paket tespit edilince alan kısa süre boşaltıldı. Paket temiz çıkınca Trump taraftarları gösteriye devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.