PİYASALAR

  • BIST 10010343.310%
  • ALTIN2449.1980.1%
  • DOLAR32.6490.02%
  • EURO35.0660.1%
  • STERLİN41.2730.22%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 5 PKK'lı terörist öldürüldü
5 PKK'lı terörist öldürüldü

5 PKK'lı terörist öldürüldü

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Ağrı ve Batman'da "Bozdoğan-43 operasyonu" düzenlendi. 1'i kırmızı, 3'ü turuncu kategoride yer alan, bölücü terör örgütü mensubu 5 terörist etkisiz hale getirildi.

A+A-

Gereği yapıldı, şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Ağrı ve Batman'da Bozdoğan-43 Operasyonu düzenlendi, 1'i kırmızı, 3'ü turuncu kategoride 5 terörist etkisiz hale getirildi.

ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMADI

Türkiye, terörle mücadelede kararlılıkla ilerliyor. Son olarak Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi kırsalında Batman ili Hasankeyf ilçesi Palamut Köyü kırsalında terörist hareketliliği tespit edildi, istihbari çalışmalar yapıldı, teröristleri inleri tespit edildi. Ardından ekipler harekete geçti. Bölücü terör örgütü mensubu teröristler çıkan çatışmada silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

BOZDOĞAN-43 OPERASYONU

Gerçekleştirilen operasyonda terörden arananlar listesinde yer alan kırmızı kategoride yer alan terörist Yılmaz Öner'in 27 güvenlik görevlisi ile 4 sivil vatandaşın şehit edildiği toplam 18 eyleme katıldığı ve eylemlerin talimatlarını verdiği, Batman ili Hasankeyf ilçesi Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonda ise turuncu kategoride yer alan Şakir Erdemci, Hazret Kaçar, Nurettin Tekin, Zeynep Özkan adlı teröristlerin ise;1 güvenlik görevlisinin şehit edildiği,2 güvenlik görevlisinin yaralandığı toplam 3 eyleme katıldıkları tespit edildi. Hainlerin öldürülmesiyle bölücü terör örgütüne büyük bir darbe daha vurulmuş oldu.

5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan Irak'ın kuzeyinden yeni bir haber daha geldi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Kandil ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

Kaynak:24Tv

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.