PİYASALAR

  • BIST 1009093.580.15%
  • ALTIN2324.2080.76%
  • DOLAR32.3680.13%
  • EURO34.978-0.13%
  • STERLİN40.881-0.3%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. 10 film birden vizyona giriyor!
10 film birden vizyona giriyor!

10 film birden vizyona giriyor!

Ülkemizdeki sinema salonlarında bu hafta "Cin Deresi, "Yuvaya Dönüş" gibi iki yerli filmin yanında 8 de yabancı film sinema severlerle buluşacak.

A+A-

Vizyona girecek filmler içerisinde Hollywood sineması ağırlık bir yer tutuyor.

Ölü Adam

Vahşi batıya doğru bir yolculuğa çıkan William Blake'in hayatını ele alan ve Jim Jarmusch'un klasik filmlerinden olan "Ölü Adam" Hiç Kimse adındaki Kızılderili ile tanıştıktan sonra yaşananları konu alıyor.

Filmin baş rollerinde ünlü oyuncu Johnny Depp, Crispin Glover, Gary Farmer, Lance Henriksen, Eugene Byrd, Michael Wincott, John Hurt, Robert Mitchum, Gabriel Byrne, Jared Harris, Billy Bob Thornton ve Alfred Molina rol alıyor.

Kaçış Planı 3

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sylvester Stallone'un başrolünde yer aldığı Kaçış Planı filminin, üçüncü serisi sinemalarda yerini alacak.

Yeni seride güvenlik uzmanı Ray Breslin karakterini canlandıran 73 yaşındaki oyuncuya, Dave Bautista, 50 Cent, Jin Zhang, Lydia Hull gibi isimler de katılıyor.

Kaçış Planı 3 filminin yönetmenliğini  John Herzfeld üstleniyor. Filmin konusu, hasımlarıyla yüzleşmek zorunda kalan ve rehineleri kurtarmak için zamanla yarışan, ölümcül bir kurtarma görevine girişen Breslin ve ekibinin yaşadıklarını anlatıyor.

Amerikan Soygunu

Sanat tarihindeki en büyük hırsızlıklardan birini konu edinen ve Barty Layton yönetmenliğindeki "Amerikan Soygunu" adlı film gerçek bir hikayeden esinleniyor.

Filmin senaryosu da Bart Layton'a ait olan filmde ünlü aktrist Blake Jenner, Evan Peters, Barry Keoghan, Eddie King, Jared Abrahamson, Karen Wheeling Reynolds ve James Rackley gibi isimler bulunuyor.

Ölümcül Sular

Kaya Scodelario'nun başrolünde yer aldığı "Ölümcül Sular"; ABD’de bulunan Florida'yı vuran kasırga sonucu yaşanan selde babasını kurtarmaya çalışırken hayatta kalma savaşı veren genç bir kadının yaşadıklarını ele alıyor.

Yönetmenliğini Alexandre Aja'nın üstlendiği filmde Barry Pepper, Ross Anderson, George Somner ve Anson Boon gibi isimler rol alıyor.

Arkadaşımın Aşkı

Yönetmenliğini Daniel Auteuil'in üstlendiği "Arkadaşımın Aşkı", seneler sonra karşılaştığı arkadaşını akşam yemeğine davet eden bir adamın, arkadaşının yemeğe birlikte gelen sevgilisinden hoşlanması sonucu gelişen olayları ele alıyor.

Colette

"Colette" adlı film İngiltere, ABD,  ve Macaristan ortak yapımı olarak, Nobel Ödülü’ne aday gösterilen ünlü Fransız yazar Sidonie-Gabrielle Colette'in 20. yüzyılın başlarında geçen gerçek hayat hikayesini konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda; Keira Knightley, Fiona Shaw, Dominic West, Robert Pugh, Sloan Thompson, Arabella Weir ve Mate Haumann gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Wash Westmoreland üstlendi.

Astronot Willy: Macera Gezegeni

Astronot Willy: Macera Gezegeni filmi, ailesiyle yaptığı uzay yolculuğu sırasında kaybolan Willy'nin, ailesine geri dönme çabası sırasında yaşadığı macerayı anlatıyor. Filmin yönetmenliğni Eric Tosti üstlenirken animasyon bir film olduğunu da vurgulayalım.

Kıyamet Deneyi

Parviz Ismayilov, Aysel Yusubova, Mubariz Samadov ve Rahim Gojayev gibi isimlerin rol aldığı Azeri yapımı "Kıyamet Deneyi" ölümcül bir deneyin parçası haline getirilen insanların yaşam mücadelesini işliyor. Filmin yönetmenliğni Rec Revan üstlendi.

Cin Deresi: Müsfer

Duran Gebeş, Gülçin Yıldız, Bora Altınışık, Sude Akarsu ve Kenan Balık'ın oynadığı "Cin Deresi: Müsfer" yerli korku filmi meraklılarının ilgisini çekeceğe benziyor. İlker Tunçay'ın yönettiği film tam bir korku filmi tatında.

Yuvaya Dönüş

"Yuvaya Dönüş" filmi, günümüzde Yumi'nin öyküsünden 1985 yılında aşk yaşayan iki gencin hikayelerine kadar uzanan iç içe geçmiş birtakım olayları işliyor.

Kategorisi dram olan filmin başrollerinde Furkan Palalı, Burhan Öcal, Megumi Masaki, Ayten Uncuoğlu ve Soner Türker gibi isimler bulunurken filmin yönetmenliğni M. Hakan Kurşun yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.