Mourinho başkanlık yarışında dengeleri değiştirir mi?

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi. Jose Mourinho. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 45 bin taraftar önünde 2+1 yıllık resmi imzayı attı. Star Gazetesi Spor Yazarı Feridun Niğdelioğlu Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişini 24 TV yayınında değerlendirdi.

JOSE MOURINHO'YU KİM GETİRDİ?

Fenerbahçe başkan adaylarının Fenerbahçe'nin başarısını düşündüğünü söyleyen Niğdelioğlu, "Ali Koç birkaç gün önce divan kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda ilginç bir söz söyledi.

Tabi ki Fenerbahçe'nin başarısını düşünüyorlar. Ama bu ortamda iki tarafın arasında gerilen bir bağ oluştu.

Bu bağ hakikaten camiayı parçalıyor. Bu gün yapılan basın toplantısında da Mourinho, Aziz Yıldırım ile görüştüğünü zaten dile getirdi. Ama anlaşma süreci ile ilgili Ali Koç'un zikzaklar çizdiğini gördük.

Çok öncesinde Aziz Yıldırım'ın bu görüşmeleri başlattığı, Önder Fırat ve Mahmut Uslu aracılığıyla yaptıklarını ve bir sözleşme bile önerdiklerini biliyoruz.

Bu sözleşmede Aziz Yıldırım'ın sunduğu teklif çok ilginçti. Demiş ki 'Eğer ben seçilemezsem yada seçilirsem seninle devam etmezsem bir madde koyup tazminat maddesi ödemek istiyorum' diyerek kapıyı açık bırakmış." ifadelerini kullandı.

"KAZANAN TÜRKİYE, KAZANAN FENERBAHÇE"

Türk futbolunun dünya basınında yer bulduğuna değinen Niğdelioğlu, "Ama kazanan Türkiye, kazanan Fenerbahçe ve Türk futbolunun dünya basınında yer bulması çok çok önemli. Ama iki başkan adayının seçim kozu olarak kullandığı Mourinho, ve Mourinho'nun da bazı görüşmeleri yalanladığını görüyoruz." dedi.

BAŞKANLIK YARIŞINDA KİM ÖNDE?

Star Gazetesi Spor Yazarı Feridun Niğdelioğlu sözlerine şöyle devam etti:

Aziz Yıldırım'ın bu fitili ateşlemesinden dolayı bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Ali Koç'un kendi beyanı 'Ben İsmail Kartal'ın ekibini kuvvetlendirip onunla birlikte yola devam edeceğim' sözü bütün dernek ve konuşmalarında vardı.

Spor Haberleri

2 puan uzatmalarda geldi! Beşiktaş evinde hata yapmadı
Türkiye'nin ilk paralimpik madalyalı özel sporcusu Aysel Önder, büyük bir gurur yaşıyor
Real Madrid'de sürpriz Arda Güler gelişmesi!
Beklenen açıklama geldi! İşte Dursun Özbek'in Kerem Aktürkoğlu sözleri
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için sahaya çıkıyor