İşte Türkiye -Portekiz maç kadrosu ve muhtemel 11’ler!

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO) 2024 F Grubu ikinci maçında bugün saat 19:00'da Portekiz ile karşı karşıya gelecek. İlk maçını Gürcistan karşısında 3-1 kazanan ay-yıldızlı ekip, güçlü rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Montella, Portekiz karşısındaki 11'ini büyük ölçüde netleştirdi. İşte iki takımın muhtemel 11'leri...

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 F Grubu’nda bu akşam saat 19.00’da Portekiz ile karşılaşacak. Dortmund’da oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.

İki ülke A milli takımları arasında bugüne dek yapılan 9 karşılaşmanın 2'sini Türkiye kazanırken, 7'sinde ise Portekiz sahadan galibiyetle ayrıldı.

Peki, Arda Güler Portekiz maçında oynanacak mı, ilk 11’de kimler var? İşte Türkiye - Portekiz maç kadrosu ve muhtemel 11’ler…

Bu akşam saat 19.00’da başlayacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İki ülke bu maçla birlikte 10. kez rakip olacak.

Milliler grubun ilk karşılaşmasında Gürcistan'ı 3-1'lik skorla mağlup ederken, Portekiz de Çekya'yı geriden gelerek 2-1 yendi.

Ay-yıldızlılar, rakibine karşı resmi müsabakalarda ilk galibiyetini alıp, grupta da 2'de 2 yapmak istiyor.

Türkiye ile Portekiz bugüne kadar 6'sı resmi, 3'ü özel olmak üzere toplam 9 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda milliler hepsi özel maçlarda olmak üzere 2 kez sahadan galip ayrılırken, 7 kez de mağlup oldu.

İki ülke son olarak 2022 FIFA Dünya Kupası elemeleri play-off turu yarı finalinde karşılaştı ve A Milliler, 3-1 kaybetti.

Spor Haberleri

2 puan uzatmalarda geldi! Beşiktaş evinde hata yapmadı
Türkiye'nin ilk paralimpik madalyalı özel sporcusu Aysel Önder, büyük bir gurur yaşıyor
Real Madrid'de sürpriz Arda Güler gelişmesi!
Beklenen açıklama geldi! İşte Dursun Özbek'in Kerem Aktürkoğlu sözleri
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için sahaya çıkıyor