Erdoğan'ın Filistin paylaşımına Netanyahu'nun oğlundan 'alçakça' cevap

Türkiye'nin, İsrail’in Mescid-i Aksa ve Gazze saldırılarına tepkisi devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu sözde 'Kürdistan' paçavrasının görseliyle haysiyetsizce bir yanıt verdi.

şgalci İsrail ordusu'nun Gazze’deki saldırılarında 9’u çocuk 24 kişi vahşice katledilirken, çok sayıda kişi de yaralandı. İsrail bu terör saldırılarına devam edeceğini açıklarken, bu zulme sessiz kalmayan, her fırsatta bu şiddete boyun eğmeyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, tüm dünyaya çağrı yaptı.

BİRLİK OLMAYA DAVET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyayı İsrail’in Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’e ve Filistinlilerin evlerine yönelik saldırılarına karşı etkili şekilde harekete geçmeye davet ediyorum” yazdı. 

NETENYAHU'NUN OĞLUNDAN 'ALÇAK' PAYLAŞIM

Ancak İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahun’nun oğlu Yair Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu tweetinin altına skandal bir paylaşım yaptı.

Netanyahu’nun oğlu, Erdoğan’ın paylaşımına sözde “Kürdistan” bayrağı görseliyle yanıt verdi. Netanyahu'nun oğlunun bu paylaşıma ise tepki yağdı.

İşte o paylaşım:

KAYNAK: yenişafak

Gündem Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan Amerikan CNN'e Hamas açıklaması
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
34 ilde BOZDOĞAN-30 operasyonu: 147 terör örgütü üyesi yakalandı
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
Hacda hizmet verecek sağlık personelinin görevlendirme durumu belli oldu