10 Temmuz 2019 dolar - euro fiyatları!

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum. Dolar kurunda son rakamlar nasıl? İşte rakamlar...

Eski Merkez Bankası  Başkanı Murat Çetinkaya'nın görevden alınmasının ardından artış gösteren dolar/TL 5,70'li seviyelerde dengelenmeye çalışmaktadır. Yeni Merkez Bankası başkan Uysal'ın olası mesajlarını bekleyen piyasalar S-400'lerin teslim tarihinin yaklaştığı bir ortamda bir yandan da ABD ile ilişkilerin seyrini izlemektedir.  Piyasalardaki kur, yeni güne 5,72 TL seviyelerinde başladı.

Euro/TL ise 6,42 TL civarında seyir etmektedir.

EURO ÜÇ HAFTANIN ARDINDAN EN DÜŞÜK RAKAMLARI GÖRDÜ.

Doların piyasadaki paralar karşısındaki değerini ölçen gösterge endeks dün günkü erken işlemlerde yüzde 0,1 yükseldi. Euro/dolar paritesi sınırlı kazancını geri vererek yüzde 0,1 düştü ve 1,1206 ile 19 Haziran'dan beri endüşük rakamların seviyesinden işlem gördü.

Uzmanlar, bugün yurt içi ve yurt dışında veri gündeminin zayıf olduğunu açıkladı. Piyasadan yapılan teknik veriler açısıdan dolar/TL'de 5,70'in desteğinin kırılması durumunda 5,65'in gündeme geleceğini dile getirdi. Bunun yanı sıra  TÜİK, mayıs ayı dış ticaret endekslerini açıklayacak. 

 

 

Ekonomi Haberleri

Mehmet Şimşek: 16,8 milyar dolar yabancı kaynak girişi gerçekleşti
Kurbanlık fiyatları belli oldu: İşte hisse bedelleri
Matematik dersi korkutmayacak keşfettirecek
Bakan Işıkhan açıkladı: Çalışma Meclisi yarın toplanıyor
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı