PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Sağlık Bakanlığı işçi alımında kura çekimi ne zaman?
Sağlık Bakanlığı işçi alımında kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı işçi alımında kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı kapsamında yapılan başvurular geçtiğimiz günlerde İŞKUR platformu üzerinden tamamlandı. Başvuruda bulunan kişiler Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağına ilişkin sorgulamalar yapıyor. İşte detaylar...

A+A-

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura tarihi ve sonuç sorgulama ekranı araştırmaları başvuruların tamamlanmasının ardından hızlandı. Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü üzerinden açıklanacak olan ilan ve konuyla ilgili güncel bilgileri haberimizde derledik. İşte  Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli personel alımı kura çekimi tarihi...

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

11 bin 317 işçi alımı için kura çekim tarihi 28 Aralık 2022 olarak açıklandı. Kuralar noter huzurunda sabah 09:00’da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00’de sona erecek. Sonuçların ise bir gün sonra Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanması bekleniyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BRANŞ VE KADROLARI

Temizlik Görevlisi 5.080

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 3.559

Klinik Destek Elemanı (Hastane) 791

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi 604

Elektrikçi (Genel) 275

İnşaat Boyacısı/Boyacı 188

Marangoz 121

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı 284

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elamanı 261

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı 154

Aynı meslek için farklı öğrenim düzeyinden/bölümden (ortaöğretim/ön lisans/lisans)mezun olmak aday lehine kurada bir öncelik teşkil etmeyecektir.

Atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

Kaynak: Habertürk 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.