PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.282-0.03%
  • DOLAR32.425-0.15%
  • EURO34.6530.03%
  • STERLİN40.3410.44%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Öz babasına 355 Bin TL’lik Tazminat Davası Açtı
Öz babasına 355 Bin TL’lik Tazminat Davası Açtı

Öz babasına 355 Bin TL’lik Tazminat Davası Açtı

Muğla’da otobüs şoförlüğü yapan Cihan Altın, 31 yaşında bulduğu öz babasına “Babasız yaşadığım yılların hesabını vermesini istiyorum” diyerek 355 bin TL’lik tazminat davası açtı.

A+A-

Evli ve bir çocuk babası olan Cihan Altın, yolcu olarak otobüse binen 2 kişinin, "Babana selam söyle" demesi üzerine durumdan şüphelendi. Annesinin yıllar sonra gerçek babasının Orhan K. olduğu gerçeğini açıklamasıyla büyük şok yaşayan Altın, önce 6 yaşında kaybettiği Yaşar Yıldırım'ın öz babası olmadığının tespiti için dava açtı. Mezarı açılarak alınan örnekler üzerinde yapılan DNA testiyle Yıldırım'ın babası olmadığını kesinleştiren Cihan Altın, öz babası olan Orhan K.'ye babalık davası açtı.

Altın, "Amcamla konuştum ancak bana 'Boş ver oğlum senin hiçbir şeye ihtiyacın yok. Kendi hayatına bak' dedi. Annemi sıkıştırınca gerçeği söylemek zorunda kaldı. Öz babam beni kabullenmek istemedi. Yıllarca babasızlığın acısını çektim. Hiçbir hatam, kusurum yokken babasız büyüdüm. Babasız yaşadığım yılların hesabını vermesini istiyorum." dedi.

Cihan Altın, yıllarca arkadaşı olan kişinin de öz kardeşi olduğunu öğrendiğini, bu durum ortaya çıktıktan sonra görüşmeyi kestiklerini de dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.