PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul'da ulaşıma sis engeli!
İstanbul'da ulaşıma sis engeli!

İstanbul'da ulaşıma sis engeli!

İstanbul Boğazı’nda yoğunlaşan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tamamen kayboldu. İstanbul'da yoğun sis nedeniyle deniz ulaşımı dünden bu yana yapılamıyor, İDO ve BUDO seferleri iptal edildi.

A+A-

İstanbul Boğazı’nda dünden beri etkili olan sis deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun sis nedeniyle Şehir Hatları tüm vapur seferleri dünden beri yapılamıyor. İDO’nun Pendik-Yalova seferleri BUDO’nun da Bursa-İstanbul seferleri karşılıklı yapılamıyor. İstanbul Boğazı da sis nedeniyle çift yönlü gemi trafiğine gece yarısından sonra kapandı. 

sis.jpg

KÖPRÜLER ADETA KAYBOLDU

İstanbul’da dünden beri etkili olan sis hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sis nedeniyle, vapur ve tekne seferleri bu sabah da yapılamadı. İDO ve BUDO’nun seferleri de iptal edilirken boğaz ve çevresinde etkili olan ses nedeniyle köprü neredeyse görülemiyor.

Beşiktaş’ta, tekneye binerek Anadolu Yakasına geçmek isteyen vatandaşlar, seferlerin yapılamayacağı haberini alınca alternatif ulaşım yollarını tercih etmek zorunda kaldı. 

İDO’nun iptal edilen seferleri

Pendik-Yalova 09:00 

Yalova-Pendik 09:00


BUDO’nun iptal edilen seferleri

09:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 

09:00 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) 

09:30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 

10:30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ünün tahminlerine göre; İstanbul'da sis saat 09:00'dan itibaren etkisini azaltmaya başlayacak. Ancak bu durum akşam saatlerine kadar sürecek. Akşam saat 18:00'den sonra sis yeniden etkisini artıracak ve bu durum yarına kadar sürecek. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.