PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'tan görülmemiş protesto! Herkes konuşacak
Beşiktaş'tan görülmemiş protesto! Herkes konuşacak

Beşiktaş'tan görülmemiş protesto! Herkes konuşacak

Sezonun finali olarak görülen Galatasaray maçında hakem Bülent Yıldırım’ın bütün takdir haklarını rakipten yana kullandığı ve art niyetli olduğu görüşünde olan siyah-beyazlılarda çalınan düdüklere öfke dinmiyor.

A+A-

Yönetimin, Alanyaspor maçında büyük bir protesto yapılmasının hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Alanyaspor maçında sessiz çığlık protestosu planlanıyor.

Sessiz çığlık protestosu
Buna göre pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının başlama düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı futbolcular hareketsiz kalacak. Böylelikle Bülent Yıldırım’ın derbideki yönetimine bütün Türkiye’nin canlı olarak seyredebileceği şekilde bir tepki gösterilmiş olacak. Vodafone Park’ta son oynanan Ankaragücü karşılaşmasında da çocuk istismarına karşı bir dakikalık protestoda bulunulmuştu.

Dev bir koreografi geliyor
Derbideki hakem yönetimine olan sinirleri geçmeyen siyah-beyazlı taraftarlar da büyük bir hazırlık içinde. Beşiktaşlı futbolcuların bir dakikalık protestosuna, taraftarlar da dev bir koreografi ile destek verecek. Bu koreografi de hakem Bülent Yıldırım’ın da olacağı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş'tan görülmemiş protesto! Dünya konuşacak

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.