PİYASALAR

  • BIST 1009716.770%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 2021 Yılı Öğretmen Atamaları Ne Zaman Belli Olacak?
2021 Yılı Öğretmen Atamaları Ne Zaman Belli Olacak?

2021 Yılı Öğretmen Atamaları Ne Zaman Belli Olacak?

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılan öğretmenlere atama müjdesinin ardından birçok öğretmen detayları araştırmaya başladı.

A+A-

Erdoğan tarafından duyurulan ve büyük bir merakla beklenen öğretmen atamaları için Türkiye genelinde geniş çaplı araştırmalar devam ederken, öğretmenler de detayları inceliyor. Devlet kadrosuna öğretmen olarak atanmak adına hayal kuran öğretmenler, istedikleri bölgeye gitmek adına da inceleme yapmayı sürdürüyor. Öğretmen atama tercihlerinin başlangıcından önce, hangi bölgelerde kaç kişilik kontenjanlar açılacağı da merak ediliyor. Bunun yanı sıra hangi branşlar için kaç öğretmen atanacağı da merak edilen bir diğer detay olarak kayıtlara geçiyor.

Atamalar Ne Zaman Açıklanacak?

Milyonlarca öğretmenin büyük bir heyecan içerisinde beklediği atama haberleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Geçtiğimiz hafta kamuoyuna yaptığı açıklamada öğretmenlerin atama sürecine dair de açıklamalar yapan Erdoğan, önümüzdeki aylarda önemli adımlar atılacağını vurgulamıştı. Henüz net bir tarih paylaşılmasa da, Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli bir şekilde çalışıldığını açıklayan Erdoğan’ın tarih olarak da net detaylar belirtmesi bekleniyor.

Kaç Öğretmen Atanacak?

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından önümüzdeki aylar için beklentiye giren öğretmenler, toplamda kaç öğretmen ataması yapılacağını da merak ediyor. Devlet kadrolarında öğretmen olarak atama yapılması beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan toplam 20 bin öğretmen ataması gerçekleştirileceğini açıklamıştı.

 

Kaynak: My Memur

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.