Uzay roketi yanlışlıkla ateşlendi

Çin'de facianın eşiğinden dönüldü. Uzay roketi test sırasında yanlışlık ateşlendi. Daha sonra saniyeler içinde Gongyi şehrindeki dağlara düştü. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Fırlatma rampasında arıza yaşandı. Uzay roketi ateşlendi. Roket güç kaybetti. Bir dağın yamacına düştü. Ardından alevler yükseldi. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

ROKET DAĞLARA DÜŞTÜ

Görüntüler, Çin'in Gongyi şehrinden. Çin, uzay araştırmalarına son dönemde büyük bir ağırlık verdi. Uzay aracını test ediyorlardı. Fırlatma rampasında arıza yaşandı. Tianlong-3 adlı uzay aracını taşıyan roket yanlışlıkla ateşlendi.

ALEV VE DUMAN YÜKSELDİ

Bunun ardından büyük bir panik yaşandı. Roket irtifa kaybetti. Alevler içinde yere düşmeye başladı. Yere düştüğünde ise büyük bir gürültüyle patladı. Gökyüzüne alev ve duman yükseldi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Korkulan olmadı, bölgede yerleşim yeri yoktu. Can kaybı ve yaralanma açıklanmadı. Facianın eşiğinden kıl payı dönüldü.

Dünya Haberleri

ABD Dışişleri: BM Gıda Programlarına Yapılan Finansman Kesintileri Yanlışlıkla Gerçekleşti
Katil İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında ölenlerin sayısı 50 bin 810'a yükseldi
AB'den Çin-ABD gerilimine tepki: müzakere çağrısı
İsrail gazetecilerin kaldığı çadırı hedef aldı: 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
Trump'ın açıklamaları sonrası ABD'den tehdit: Misilleme yaparsanız gerginlik olur