Turgut Altınok'tan Übeyit Bartin açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, yasa dışı bahis suçlamasıyla bugün gözaltına alınan Übeyit Bartin ile ilgili açıklamada bulundu. Altınok, Bartin'in kendisine yönelik karalama kampanyası yaptığını da belirterek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Aydın'da yakalan Übeyit Bartin'in sosyal medyadan kendisine yönelik yalan ve iftira paylaşımlarında bulunduğunu belirtti.

"Terör örgütleriyle açık ittifak yapanlardan yargı önünde hesap soracağız" dedi.

Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Söz konusu şahsın CHP tarafından finanse edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım" ifadesini kullandı.

Turgut Altınok, "Rakiplerimizin bir çete liderinden medet ummaları, ne denli çirkefleştiklerini gözler önüne sermektedir" dedi

Siyaset Haberleri

ABD'nin İsrail Büyükelçisi: İran konusunda ABD ve İsrail'in kırmızı çizgileri aynı
Türkiye'nin 6. sondaj gemisi Karadeniz'de göreve başladı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: 2026'da daha az hissedilecek
SHP yeniden kuruldu
Ak Parti 'Türkiye Buluşmaları' ile sahaya iniyor