Sergen Yalçın:  ikinci yarıdaki savunma anlayışımız çok kötüydü

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynadıkları Partizan maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda temsilcimiz Yeni Malatyaspor, Partizan'a 3-1 yenildi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Rakibimiz bizden çok daha iyi oynadı. İstediklerimi çok yapamadık. Rakip bizi baskı altına aldı. Özellikle ikinci yarıdaki savunma anlayışımız çok kötüydü. Malatya'da bir maç daha var. Bunu da hatırlatmak isterim" dedi.

İkinci maçta turu geçmek için her şeyi yapacaklarını dile getiren Yalçın, "Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zor bir skor aldık ama telafisi olmayan bir skor değil. Umarım ikinci maç bizim istediğimiz gibi geçer" dedi.

Spor Haberleri

Alexander Sörloth kararını verdi! Sonunda beklenen haber geldi
Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Milli badmintoncu Neslihan Arın, Polonya'daki turnuvada şampiyon oldu
Milli Kadın Atıcılık Takımı bronz madalya kazandı