Moses ve Isla takımla çalışmalara başladı

Süper Lig'in 5. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında MKE Ankaragücü konuk edecek Fenerbahçe maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hazırlıklarda Moses ve Isla takımla çalışmalara başladı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

İdman, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, 3 takım halinde dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

Victor Moses ve Mauricio Isla, idmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. İki futbolcu, daha sonra özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Emre Belözoğlu ile Hasan Ali Kaldırım ise takımdan ayrı özel program kapsamında çalışmalarına devam etti.

Spor Haberleri

Alexander Sörloth kararını verdi! Sonunda beklenen haber geldi
Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Milli badmintoncu Neslihan Arın, Polonya'daki turnuvada şampiyon oldu
Milli Kadın Atıcılık Takımı bronz madalya kazandı