Metro seferlerine maç düzenlemesi

Metro İstanbul, bugün yapılacak olan Galatasaray-Schalke 04 maçı için metro sefer saatlerini 01.00'e kadar uzattığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Metro İstanbul, bugün oynanacak Galatasaray-Schalke 04 karşılaşması nedeniyle metro sefer saatlerini 01.00'e kadar uzattı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray'ın bu akşam saat 22.00'da Schalke 04 ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle gelen talep üzerine metro sefer saatlerinin stada giden taraftarların kolay ulaşım sağlaması için 01.00'e kadar uzatıldığı belirtildi.

"Maç Nedeniyle Sefer Değişikliği" başlığıyla yapılan duyuruda, "Sayın yolcularımız, 24 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında oynanacak Galatasaray-Schalke 04 müsabakası nedeniyle seferlerimiz saat 01.00'e kadar uzatılmıştır. Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray Spor Kulübü'ne başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Genel Haberleri

Türkiye yine "en iyiler" listesinde... Türk mutfağı ilk 10'da!
Sürücüyle tartışmıştı: Bir polis görevden uzaklaştırıldı
ISTAF Geleneksel İftar Sofrası Geniş Katılımla Gerçekleşti
Kastamonu'da denizin rengi kahverengiye döndü
Kuzey Ege için fırtına uyarısı