Memur-Sen ile Kamu-Sen arasında ilk istikşafi görüşme

Memur sendikalarından olan Memur-Sen ile Kamu-Sen arasında ilk istikşafi görüşme gerçekleştirildi.

Memur-Sen'in 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetinde temsilcisi bulunan diğer 2 Konfederasyona Memur-Sen'le birlikte hareket etme daveti yapması üzerine Kamu-Sen'den olumlu cevap gelmesinin ardından ilk görüşme gerçekleştirildi.

1 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak olan 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Kamu Görevlileri Sendikaları heyet Başkanı Ali Yalçın'ın Memur-Sen'le birlikte hareket etme daveti üzerinde başlayan süreçteki ilk istikşafi görüşme Memur-Sen ve Kamu-Sen arasında gerçekleştirildi.

Görüşmede Memur-Sen Konfederasyonu adına Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen ve Mehmet Bayraktutar yer alırken Kamu-Sen'i temsilen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer yer aldı. Kamu-Sen Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşmede Toplu Sözleşme'de birlikte hareket edilecek süreçte izlenecek yol haritası ve uygulanacak stratejiler hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 31 Mayıs'ta Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı olarak Kamu-Sen ve KESKE gönderdiği yazılı mektup ile 2 konfederasyonu toplu sözleşme sürecinde Memur-Sen ile birlikte hareket etmeye davet etmiş, Kamu-Sen ise 8 Haziran'da bu çağrıya olumlu yanıt vermişti.

memurlar.net

Gündem Haberleri

Ünlü sunucu Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı: “19 Mayıs İstiklal Ruhunun Kıvılcımı”
Milli mücadelenin ruhu 105 yaşında! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlanıyor