Mehmet Şimşek ile CHP görüşmesi

Bayram sonrası siyaset arenası hareketlenecek. Yarın AK Parti MYK'da ülke gündeminin önemli başlıkları ele alınırken siyasette "yumuşama" adımları çerçevesinde CHP'nin ekonomi kurmaylarıyla Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir araya gelecek.

ŞİMŞEK ÖNERİLERİ DİNLEYECEK

Pazartesi günü CHP'nin ekonomi kurmaylarıyla, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir araya gelecek. Siyasetteki normalleşme görüşmelerine bir yeni halka daha eklenecek. CHP'nin gölge bakanları ile kabine üyeleri arasında başlayan görüşme trafiğinde bir buluşma daha gerçekleşecek.

PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10'DA

Görüşme Pazartesi günü saat 10 olarak planlandı. Bakan Şimşek ile CHP'nin Hazine Ve Maliye Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe görüşecek.

SİYASETTE YUMUŞAMA

Özellikle meclise sunulması beklenen vergi paketinin detayları üzerinde durulacak. Vergide adalet, kayıt dışının azaltılması, asgari ücret ve emekli aylıklarına yapılacak. İyileştirme başta olmak üzere ekonomiye ilişkin CHP'nin önerileri masaya yatırılacak. Normalleşme adımları çerçevesinde Milli Savunma, İçişleri, Çevre ve Şehircilik, Sağlık ile Dışişleri Bakanları CHP'nin ilgili genel başkan yardımcıları ile görüş alışverişinde bulunmuştu.

Gündem Haberleri

Narin cinayetinde yeni delillere ulaşıldı! Sır 'Şahin Gözü'nde
Resmi Gazete'de Bugun
Gazete manşetlerinde yeni gün...
Türkiye'den Alman basınındaki 'sınırdışı iddialarına' yalanlama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nden Fatih fırkateynini selamladı