Marmara Adası'ndaki yangın ile ilgili baba-oğul adliyede

Marmara Adası'nda çıkan ve 10 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangına ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alına baba-oğul adliyede sev edildi.

Evlerinin bahçesinden temizledikleri otları yaktıkları ve yangının bu nedenle çıktığı iddiasıyla gözaltına alınan H.T. ile oğlu O.T'nin Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. 

Marmara Adası Mestanağa mevkisindeki ormanlık alanda 12 Ağustos'ta çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış, 3 ev ve jandarma lojmanları zarar görmüştü. Yaklaşık 60 evin tahliye edildiği yangında, 4 itfaiye eri ve bazı vatandaşlar dumandan etkilenmiş, hayvanlar telef olmuştu. Yaklaşık 80 hektarlık alanda etkili olan yangın, 10 saatte kontrol altına alınabilmişti.

 

: Marmara Adası'nda yangının ardından kalan kareler

Genel Haberleri

Türkiye yine "en iyiler" listesinde... Türk mutfağı ilk 10'da!
Sürücüyle tartışmıştı: Bir polis görevden uzaklaştırıldı
ISTAF Geleneksel İftar Sofrası Geniş Katılımla Gerçekleşti
Kastamonu'da denizin rengi kahverengiye döndü
Kuzey Ege için fırtına uyarısı