İsmail Demir'den S-400 açıklaması! "Haftaya S-400 faaliyetlerini göreceksiniz"

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Ankara'da STM ThinkTech "Enerji Güvenliği: Fırsatlar ve Tehditler Paneli"nde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Ankara'da STM ThinkTech "Enerji Güvenliği: Fırsatlar ve Tehditler Paneli"nde konuştu.

Demir, S-400'lerin teslimat sürecine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

''Haftaya geldiği zaman göreceksiniz. Cumhurbaşkanı'nın verdiği tarih vardı. Temmuzun birinci haftası geçti, ikinci haftasına giriyoruz. Haftaya S-400 faaliyetlerini göreceksiniz.''

S-400'lerle ilgil ABD yaptırımları konusuna da değinen Demir, ''Yaptırımlar bizim tarafımızdan da biliniyor. Ne olduğunu bildiğimiz için onlara karşı tedbirlerimizi de alıyoruz...Bu bizi caydırmayacak daha da kuvvetlendirecektir'' diye konuştu.

 

 

 

Genel Haberleri

Türkiye yine "en iyiler" listesinde... Türk mutfağı ilk 10'da!
Sürücüyle tartışmıştı: Bir polis görevden uzaklaştırıldı
ISTAF Geleneksel İftar Sofrası Geniş Katılımla Gerçekleşti
Kastamonu'da denizin rengi kahverengiye döndü
Kuzey Ege için fırtına uyarısı