İletişim Başkanlığı Somali Cumhurbaşkanının oğlu ile ilgili iddiaları yalanladı

İletişim Başkanlığı: Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan,”Somali Cumhurbaşkanının oğluna Türk vatandaşlığı verildi” iddiası doğru değildir.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada bazı basın yayın organlarında haberleştirilip, sosyal medya hesaplarından dolaşıma sokulan "Somali Cumhurbaşkanının oğluna Türk vatandaşlığı verildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu şahsın herhangi bir başvurusu bulunmadığı gibi şahsa vatandaşlık verilmesi de söz konusu değildir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Gündem Haberleri

Manisa'da lise önünde silahlı saldırı! Saldırgan yakalandı
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
Sanatçı Gülsen Tuncer 81 yaşında hayatını kaybetti
Resmi Gazete'de Bugün